Professionals gezocht in Lekstroom

We willen MeeleefGezin zo snel mogelijk verspreiden over heel Nederland. Daarom gaan we werken met een landelijk coördinator en regiocoördinatoren. De landelijk coördinator is verantwoordelijk voor de organisatie en het beleid van de Stichting. De regiocoördinator is verantwoordelijk voor het coördineren en (gedeeltelijk zelf) uitvoeren van de interventie MeeleefGezin in diens regio. De regiocoördinator heeft een team van professionals om zich heen, hierin bevinden zich GGz professionals en professionals uit het sociaal domein.

De GGz professionals beoordelen of de vraag van ouders m.b.t. hun kind past binnen de doelgroep waar de stichting zich voor inzet en geven training aan de meeleefgezinnen. De professionals uit het sociaal domein (sociaal verpleegkundigen uit de JGZ/GGD, gezinscoaches CJG/wijkteam, maatschappelijk werkers of thuisbegeleiders) begeleiden de match en ondersteunen de samenwerking tussen ouders en meeleefgezinnen.

In Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten en Lopik zoeken we leden voor het team! Wil je weten wat een regiocoördinator doet? Lees hier het profiel.

Wil je het volledige profiel lezen van de GGz professional of de professional uit het sociaal domein? Vul het contactformulier in, dan sturen we het betreffende profiel naar je op! 

Terug naar overzicht